Periodisme Juvenil

Tortosa trasllada la Festa del Renaixement a Barcelona

divendres, 18 de juliol del 2014

BARCELONA.- Nobles pel Passeig de Gràcia, el ressò dels tambors i de les trompetes de la Fanfara de la Vegueria pel nucli antic, les il·lustres banderes alçant el vol pels carrers de Barcelona, la Taverna d'Enrico pel Metro... tot un tast de la Festa del Renaixement de Tortosa que aquest dijous al matí han realitzat a la capital catalana. 

L'objectiu clar i aconseguit era el de promocionar una de les festes de recreació històrica més importants del sud d'Europa amb la Placa d'honor del Turisme i reconeguda com a Fiesta de Interés Turístico nacional, la Festa del Renaixement. Per aquest motiu més d'un centenar de tortosins involucrats amb aquesta festa s'han traslladat a Barcelona per captivar als turistes i fer-los que vinguin a Tortosa per retrocedir tots junts a l'esplendor de la ciutat al segle XVI. 

Des de diverses parts de la ciutat i fins arribar al Mercat del Born, les diferents companyies i colles locals de Tortosa han sorprès als ciutadans barcelonins i als turistes, que també han rebut informació sobre la Festa. Un cop han arribat a la destinació final, tots han realitzat una actuació final. 

El regidor de Festes i també director de la Festa del Renaixement, Domingo Tomàs, ha explicat que la intenció d'aquest acte de promoció és que la gent pugui conèixer com és la Festa i que puguin venir a gaudir-la. Tomàs n'és conscient, però, que els resultats de la promoció es veuran en les properes edicions ja que aquesta d'enguany està a menys d'una setmana.

La ciutat, però, no és l'únic acte promocional que està portant a terme. Des de fa ja uns mesos, es poden veure uns anuncis publicitaris a mitjans de comunicació d'àmbit nacional on destaquen que Tortosa és ciutat del Renaixement. Els encarregats d'aquesta promoció són actors tortosins com la Sílvia Sabaté. 

A més, també es poden veure uns mupis publicitaris pel Metro de Barcelona amb diverses frases que els mateixos actors de l'anunci diuen sobre la ciutat que els va veure nàixer. 

Tortosa començarà la XIX Festa del Renaixement a partir del 24 de juliol i fins al dia 27.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks