Periodisme Juvenil

ICV de Tortosa demana descomptes per a les piscines de les EMD's

divendres, 4 de juliol del 2014

TORTOSA.- El grup municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds - Entesa per Tortosa han presentat tres mocions aquest divendres al matí per al proper ple municipal. 

Estat de les piscines de Tortosa
Una d'aquestes mocions és per demanar a l'Ajuntament de Tortosa descomptes per a les piscines de les diferents EMD's de la ciutat. Segons els ecosocialistes, aquests descomptes han de ser assumits pel consistori a través de convenis per garantir que les tortosines i els tortosins puguin gaudir de piscines ja que no ho poden fer a la ciutat des de l'any 2011 perquè l'equip de govern de Convergència i Unió va decidir enderrocar-les per fer un nou projecte. Projecte, que d'a
ltra banda, a hores d'ara no està executat.


Un altra d'aquestes mocions és per poder decidir sobre el model d'estat que vol la ciutadania després de l'abdicació de Joan Carles I i de la proclamació de Ferran VI. Aquesta moció arriba després que el grup municipal no ho va aconseguir a través d'una Junta de Portaveus que demanava una declaració institucional demanant aquest.

Per últim, ICV-ET demana en la tercera moció que l'Ajuntament inclogui una partida per poder fer front al repartiment d'aliments frescos entre les persones que per l'actual situació econòmica no hi poden fer font. 


Piscines de l'EMD de Jesús

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks