Periodisme Juvenil

Tortosa acomiada la XIX Festa del Renaixement

dilluns, 28 de juliol del 2014

TORTOSA.- Tortosa acomiada la XIX Festa del Renaixement amb la tradicional desfilada. Aquest diumenge a la tarda, els més de 500 actors han pujat per últim cop al escenari per fer una actuació final. L’edició d’enguany comptava amb un gran contingut internacional amb espectacles procedents de països com Hongria, República Txeca, Itàlia, França o Portugal.

Segons l’Ajuntament de Tortosa, els espectacles de pagament han estat tots prop de l’aforament màxim. La Dansa del Dervitx o la Taverna d’Enrico són dos actuacions de pagament molt destacades que han omplert la plaça del Absis i les Avançades, respectivament.

Enguany ha estat una de les edicions amb més afluència de públic procedent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i també de països com Itàlia o França. En les primeres valoracions, s’ha atribuït l’assistència a les campanyes de promoció dutes a terme pel consistori tortosí.


Després de la desfilada, els procuradors acompanyats per la Fanfara de la Vegueria i per la Colla Jove de Tortosa han fet cap al Portal del Romeu per fer el tancament de portes i tornar així al segle XXI. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks