Periodisme Juvenil

Expansion Pack, la cara més electrònica d'Atupa

dimecres, 16 de juliol del 2014

SECCIÓ MUSICAL.- Atupa arriba amb un nou disc, Expansion Pack, un nou projecte musical que a la vegada ens mostra la cara més electrònica dels de l’Horta, sense deixar de banda, però, el rap de sempre. 
El resultat: un EP potent i festiu.  

El títol reflecteix la seua ambició i les ganes d’assolir un lloc dins de la música valenciana, mitjançant la professionalització en la creació, producció i gravació de les noves cançons. En aquest sentit, han decidit treballar quasi íntegrament en la producció d’instrumentals amb Ainz Adams, per a aprendre el màxim de la seua experiència i per a aconseguir consolidar quatre noves cançons que definiren les diverses variants estilístiques que el grup ha treballat fins ara. 

Com podem resumir el disc? Molt fàcil: festa, música i sentit crític. Expansion pack es va presentar en exclusiva a l'App d'Atupa el dia 24 de juny i a les xarxes socials i plataformes digitals el dia 26.

No us podeu perdre cap dels seus propers concerts. El divendres 18 de juliol viatgen fins a Vilafranca del Penedès al Undrevila Fest. Dissabte marxen a Gandia Sound (Gandia) i el diumenge 20 de juliol acabaran el cap de setmana a Benitatxell a la Nit del Rock.


Qui són Atupa? 
Atupa naix a l’any 2012 amb la seua primera referència: Quatribarap (Mésdemil, 2012). El disc va ser un èxit rotund, donada la joventut i poc recorregut del grup. Durant dos anys el grup ha presentat el seu primer CD per tot el territori tocant a festivals com el Feslloch, el Festivern o el Diània, així com al concert de Falles, al concert del 25 d’abril o a la festa per la Independència. 

Més info i molt de material a www.atupa.net


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks