Periodisme Juvenil

Nobles, trompetes i abanderats envairan Barcelona per promocionar la Festa del Renaixement.

dilluns, 14 de juliol de 2014

TORTOSA/BARCELONA.- Tortosa aposta novament per la Festa del Renaixement. En aquesta edició, la XIX, han decidit promocionar la festa a la ciutat de Barcelona. Diferents colles tortosines seran les encarregades de desplaçar aquest dijous els costums del segle XVI a la capital catalana.  

Quico el Célio, el Noi, i el Mut de Ferreries s'endinsaran al Metro per cantar i convidar als ciutadans i ciutadanes a la ciutat de Tortosa. Mentrestant les families nobles, amb els seus vestits lluents, desfilaran pel Passeig de Gràcia per  mostrar la seva classe als vianants de Barcelona. Al mateix temps, les trompetes de la Fanfara de la Vegueria i les banderes dels Abanderats de Tortosa s'obriran pas per la Rambla fins arribar a la plaça de Sant Jaume, on s'afegiran els caballets. A la plaça del Mercat del Born es trobaran tots amb els gegants de la Festa per fer un final de festa conjunt a les 12 hores. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks