Periodisme Juvenil

"Mauriel Casals no pot donar cap lliçó de catalanisme als ciutadans" segons Jordi Casanova

dilluns, 21 de juliol del 2014


EL RACÓ DEL SEMICERCLE POLÍTIC.- En referència a l'acte del dia 25, la inauguració del Taulell al carrer, el grup municipal de PxC no acudirà, com ja vam fer durant les passades Festes de la Cinta, a cap acte polític que se celebri dins dels actes festius de la ciutat. Uns actes que paguem TOTS i on no hi caben discursos polítics.


Vull recordar que la senyora Muriel Casals Couturier, nascuda a França, és la Presidenta de l'entitat Òmnium Cultural, una entitat que ha rebut, entre els anys 2005 -2014, més de 12 milions d'euros (Font: El Confidencial) de diners públics, diners de tots, per mentir al bon poble català i manipular la nostra història,
una història que ens pertany a tots. Així mateix, aquesta senyora que al seu país de naixement no podria atemptar contra la història del seu país, pretén trencar el nostre estat, un estat de tots, amb els seus deliris rupturistes - són els seus deliris, però els paguem tots amb els nostres diners - i té comportaments molt feixistes en voler crear un llistat de "bons catalans" (Font: Crònica Global) segons siguin afins a la seva aberrant ideologia.
El grup municipal de PxC no participarà en cap d'aquestes barbaritats i, evidentment, no acudirem a donar la maneta ni a donar petonets a una senyora que pretén catalogar als catalans. Aquesta senyora no pot donar cap lliçó de catalanisme ni de catalanitat als tortosins/es. Aquesta senyora no és ningú per, amb diners públics, rentar el cervell dels nostres ciutadans mitjançant la mentida i la manipulació constant i descarada. Si a més a més li afegim que tot això es produeix dins dels actes festius que paguem tots, és totalment miserable.

Jordi Casanova
Regidor per PxC a l'Ajuntament de Tortosa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks