Periodisme Juvenil

El PSC de Tortosa reclama un pla integral que millori la imatge de la ciutat

dijous, 31 de juliol de 2014

Imatge d'arxiu
TORTOSA.- El regidor del PSC de Tortosa i candidat a l'alcaldia, Enric Roig, ha reclamat aquest dijous al Govern de CiU un pla integral per eradicar "la imatge negativa que la ciutat dóna, perjudicant el comerç i el turisme". Els socialistes han explicat que aquesta petició arriba després de moltes queixes per l'estat en què es troben carreteres, parcs i jardins. Segons Roig, "Bel està més preocupat en obres faraòniques que en problemes reals de la gent.". Per tant, presentaran una moció a debatre en el proper Ple Ordinari de l'Ajunament on demanen a Bel que faci públic un Pla Anual de Manteniment de la via pública des de 2011 fins 2015 (que inclou l'acció 172 del PAM). Els socialistes, però, auguren que no existeix tal pla i que per tant Bel menteix quan diu que ha complit el 90% del PAM. 

Altres mocions que presentaran el grup municipal socialista són la creació d'un reglament de participació ciutadana o la demanda de tarifes especials de transport públic per a determinats col·lectius, entre d'altres propostes. 

Què és el PAM?
El PAM és el Pla d'Acció Municipal. Un document estratègic, un instrument de planificació que defineix quins són els objectius, les línies a seguir, les intencions i les accions més rellevants que configuraran l'acció del Govern municipal del 2011 al 2015. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks