Periodisme Juvenil

L'Hospital de Tortosa tanca 89 llits aquest estiu

dilluns, 28 de juliol del 2014

TORTOSA.- L'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa tanca 89 llits aquest estiu 2014. En total l'HVCT disposa de 217 llits que han estat reduïts a gairebé el 50%. La reducció més gran està en la tercera planta de l'hospital, de medicina interna i trauma, on no hi ha cap llit disponible. 

Des de la Secció Sindical de la CGT de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa es creu que això "ha estat orquestrat des de la Conselleria amb la complicitat del Delegat de la Regió Sanitària i la col·laboració de la Direcció del centre.". Amb aquesta acció es pregunten a qui beneficia el tancament dels llits i també on seran ingressats els pacients que necessitin hospitalització.

Els professionals sanitaris asseguren que els estan augmentant les càrregues de treball i l'estrès per la dificultat de poder atendre a tots els pacients del servei d'urgències.

Per aquest motiu, no dubten en exigir la immediata recuperació de l'activitat sanitària, reobrint els serveis de l'Hospital ja que aquestes mesures estan "posant en risc la qualitat assistencial i la seguretat dels pacients.". 

Feu click a la imatge per veure la informació

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks