Periodisme Juvenil

El PSC de les Terres de l'Ebre dóna suport a Iceta i Sánchez

dilluns, 14 de juliol del 2014

TERRES DE L'EBRE.- Els socialistes s'enfrontaven aquest diumenge a dues votacions importants. A Espanya es triava el secretari general del PSOE i a Catalunya el del PSC. A les Terres de l'Ebre un 36% de la militància va votar en el procés de primàries. 

Els militants ebrencs voten a les primàries
Per portar endavant el nou PSOE hi havia tres noms: Madina, Sánchez i Pérez Tapias. Sánchez n'ha resultat el guanyador. El gran desconegut finalment podrà portar a terme el seu objectiu: canviar de dalt a baix el partit socialista espanyol. Els militants ebrencs també van escollir Sánchez amb un total de 113 vots. Des de la direcció del PSC de les Terres de l'Ebre, Joan Sabaté ha afirmat que tots tres candidats "han apostat per un procés de renovació i canvi necessari". A més, Sabaté ha afegit que té confiança amb el nou secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. Aquest podrà crear un projecte per
crear una alternativa a la de les polítiques "ultraconservadores" del PP de Mariano Rajoy.

El cas català era molt més fàcil. Iceta era l'únic candidat a la secretaria general. L'important era saber amb quin percentatge de suport ho aconseguiria. Els militats socialistes de les Terres de l'Ebre li han donat un suport majoritari del 85%. Joan Sabaté ha destacat que el suport que ha rebut Iceta "li permetrà redreçar el procés del PSC i sobretot concretar i comunicar millor l'oferta del socialisme democràtic a Catalunya. 

En tot cas, els militants ebrencs han donat suport als que finalment han resultat vencedors de tots dos processos de primàries socialistes. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks