Periodisme Juvenil

ERC guanyaria les eleccions municipals del 2015 a Tortosa

dijous, 31 de juliol del 2014

TORTOSA.- Periodisme Juvenil ha realitat una enquesta a 204 persones de la ciutat de Tortosa per tenir informació sobre les properes eleccions municipals del 2015. Gràcies a questa enquesta, podem concloure que a data d'avui, ERC guanyaria les eleccions municipals tortosines. 

En la nostra enquesta, ERC obtindria el 20% de la intenció del vot. La 2a força seria ICV amb un 13% dels resultats. L'actuat Govern, CiU, es quedaria amb un 12% dels vots. Els socialistes serien la quarta força amb un 7% de la intenció del vot. El PP i la CUP es quedarien amb el 5% dels vots. Tot i que Podemos no té clar si es presentarà a les municipals, el 4% dels enquestats han escollit el seu nom per a les properes eleccions. PxC, ara, només obtindria el 3% del suport dels tortosins i tortosines.

Pel que fa als representats polítics tortosins actuals, el més valorat és Jordi Jordan (d'ICV) amb 5,6. El segueixen Felip Monclus (ERC) i Ferran Bel (CiU) amb un 5,205 i 5,1325 respectivament. Enric Roig del PSC, Jordi Casanova de PxC i Xavier Dalmau suspenen i no obtenen ni un 4.
Feu click a la imatge per ampliar la info

2 comentaris:

  1. S'hauria de saber de quina manera s'ha recollit la mostra, a qui s'ha preguntat i per quin mitja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les enquestes s'han recollit a 204 persones de forma aleatòria a través de mitjans electrònics.

      Elimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks