Periodisme Juvenil

Marea independentista a la capital catalana

dimecres, 12 de setembre del 2012

Anabel BenitoNi 600.000 com assegurava la delegació del govern espanyol a Catalunya, no un milió com en altres manifestacions, 1,5 milions de persones van acudir a la ciutat de Barcelona aquest passat dimarts per reclamar la independència de Catalunya. Hores abans de començar la marxa cap a la independència, la capital catalana ja estava atapeïda. L'ambient era de festivitat, lúdic i reivindicatiu. Aquest matí els diaris internacionals han obert amb Catalunya com a titular, tots aquest parlaven de la Catalunya unida i reivindicativa. Al contrari que alguns mitjans espanyols, que pretenien fer mostra a la ciutadania "la Catalunya més insolidària i radicalista".

El que sí que és cert, que ahir la nostra nació va sortir al carrer orgullosa de ser catalana tot demanant "Catalunya, nou estat d'Europa". La riuada de manifestants amb estelades van prendre el centre de Barcelona avançant lentament pel recorregut de la manifestació. Aproximadament a les vuit del vespre el periodista Jordi Margarit i l'actriu Txe Arana van preguntar a Catalunya si vol la independència de la nació. La mararea independentista va aixecar les targetes verdes que donaven un sí com a resposta. Pep Guardiola des de Nova York va donar també el seu sí via on-line.

Catalunya va quedar satisfeta i espera la resposta positiva. Catalunya nou estat d'Europa.
Sandra Gas Martí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks