Periodisme Juvenil

El mític Bar Sport posa el cartell de "en venda" per jubilació

dijous, 3 de juliol del 2014

TORTOSA.- La cosa va de bars. Periodisme Juvenil explicava aquest dimarts passat que el bar "La Ribera" traslladava la seva ubicació. Ara, el Bar Sport de Tortosa posa el cartell de "en venda" per jubilació del seu amo. 

Així ho va anunciar el mateix establiment a través de Facebook el passat 1 de juliol amb una foto del bar i el cartell de "se vende" acompanyat del següent text: "Tranquils, això no té perquè ser traumàtic, diguem que tants sols ens volem jubilar i au!".

El Bar Sport de Tortosa era un respectat establiment on les tapes eren el seu gran fort. També ho eren els entrepans i com no, destacaven pel seu tracte agradable. Els comentaris per les xarxes socials i per diferents webs així ho afirmen. Situats al centre de la ciutat, el bar portat per Manolo sempre es veia ple de gent. 

A més, és un bar històric per a la ciutat tortosina, el negoci passava de pares a fills fins arribar a la tercera generació. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks