Periodisme Juvenil

Qui som?

Som una pàgina web per informar de les noticies de l'actualitat a la gent jove. Intentem fer un periodisme crític i de caràcter ciutadà. Projecte editat i dirigit per David Benito Llatge.3 comentaris:

 1. Hola!

  He vist la web. He entrat a veure la secció qui som perquè m'agrada el món de la premsa. Veig que esteu comprats per PSC i ICV. Ja no entro més a la web.

  Una abraçada.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Salutacions,

   Primer que tot agrair el seu interès per comentar. Si vostè es refereix a "amb la col·laboració de..." podrà veure que també està l'Ajuntament de Tortosa, governat per CiU.

   Si vostè li dóna una ullada al blog podrà veure que és un blog plural, obert a tothom i a totes les ideologies sense cap excepció.

   El que el nostre blog intenta cada dia és estar a prop de la ciutadania i lluitar per una democràcia començant per la premsa.

   Moltes gràcies pel seu interès i restem al seu interès per qualsevol millora, suggeriment i/o crítica.

   Elimina
 2. Benvolgut Sr. Benito,

  Simplement vull comentar que un periodista lo primer que ha de fer és contrastar l´informació que obté, i especialment no publicar-la sense haver-se molestat en fer-ho i siguent conscient de que per tant està oferint una informació falsa.

  Respecte a l´informació que vosté publica amb data de juliol respecte al Bar La Ribera, només deixo constància de que no hi ha ni una sola informació certa tret de que els que actuals llogaters es desplacen a un altre local.

  Dubto fins i tot de que lo que vosté ha fet estigui dins la legalitat. La nostra ciutat es mereix gent seriosa i responsable, sigui quin sigui el seu àmbit d´actuació, i aquesta manera de fer seva només dóna peu a embolics i marrulleries.

  Crec que els seus lectors es mereixen una rectificació i unes disculpes.

  Salutaciosn cordials.


  ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks