Periodisme Juvenil

"Batxillerat escènic a l’Institut Joaquim Bau" d'Ada Garcia

dilluns, 4 d’agost del 2014

Personalment, com a ex-alumna de l’institut J.Bau he près la decisió d’escriure aquest text per expressar com m’he sentit aquests dos anys de la meva vida cursant el batxillerat escènic al centre. Per començar, cal dir que esperava cursar dansa, música i teatre entre altres coses. La realitat va ser un poc diferent, no hi havia dansa  ni història de l’art, una aberració tenint en compte que he cursat un batxillerat d’ART. 

A més, no hem anat a veure cap obra professional ni hem tingut un professor especialitzat en la matèria, la qual cosa ho trobo una falta de respecte cap a tots aquells que esperaven dos anys d’una bona formació teatral. Tot i així, puc dir que he gaudit d’un professor de música excel·lent i una professora de teatre inusual que m’ha transmès l’art de viure. Que he après? Música, l’art de compartir i perdre la por a l’escenari.  Per tot això i per la mala gestió del centre o del sistema educatiu referint-se a aquest batxillerat he realitzat aquest text. 

Per concloure, han sigut dos anys especials, plens de vida i d’experiències noves però no d’una bona formació cap a un futur. Per tant, em pareix una farsa per a tots aquells petits o grans somnis que han fet o faran que la gent faci cap a aquest batxillerat escènic esperant ser il·lustrats adequadament.


Ada Garcia Limbos
Ex-estudiant de Batxillerat escènic a l'Institut Joaquim Bau

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks