Periodisme Juvenil

Celebrararem la I Jornada del Periodisme Juvenil

divendres, 11 de novembre del 2011

Aquesta setmana vinent, a l'Institut Cristòfol Despuig, de Tortosa, es celebrarà la I Jornada del Periodisme Juvenil. Del dia 14 al 18 estan programades una sèrie d'activitats a les 11h a l'aula magna de l'institut. El dilluns es farà una presentació del bloc per als alumnes i explicarem els objectius del 2011. El dimarts ens visiten Anna Zaera i Neus Barberà de l'agenda de les Terres de l'Ebre, Surtdecasa.cat. Serà el dimecres que es farà un Informativo Juvenil, a càrrec de l'optativa de l'institut de Periodismo. En realitat aquesta activitat es tenia que fer el dijous i el dimecres anava un taller de Periodisme, però pel motiu de la vaga convocada pel sector alumnat el dijous, 17 de novembre, ens hem vist obligats a fer aquest canvi. Per últim el divendres presentarem la segona edició del concurs "Tu Opines" que recordem que l'any passat el va guanyar un noi, de la Ràpita amb l'article "la defensa de l'eriçó"

La I Jornada del Periodisme Juvenil, es celebra en motiu de l'any del bloc, que va ser aquest 19 d'octubre del 2011. David Benito Llatge, editor del bloc, va pensar de fer aquesta setmana, i va dir que "aquesta setmana, crec que donarà a conèixer més el nostre bloc, i penso que es important que vegin la feina que fem i per això hem buscat activitats relacionades amb el dia a dia del nostre treball, com pot ser una entrevista, per exemple.". Desprès d'una setmana concretant les dates i les col·laboracions, Josep Ramón Subirats, director del centre, i Albert Aragonès, professor i corrector del bloc, van acceptar fer-ho la setmana que al final s'ha decidit. 

Surtdecasa.cat o Pati Dinàmic, col·laboren amb la I Jornada del Periodisme Juvenil, uns accedint amablement a l'entrevista en directe d'Anna Zaera i Neus Barberà, i el Pati Dinàmic, que ajudarà a la preparació i a la difusió.

2 comentaris:

  1. Espero que us vagi molt bé i que sigui profitós per a tots.

    ResponElimina
  2. David Benito Llatge (editor)11 de novembre del 2011, a les 19:57

    Moltes gràcies! Esperem que sigui al gust de tothom, com també dir-li que està invitat, per si vol venir!

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks