Periodisme Juvenil

Ferreries, disposa ja, d'un nou aparcament gratuït de 52 places

divendres, 11 de novembre del 2011


La setmana vinent entrarà en servei un nou aparcament gratuït dissuassori al barri de Ferreries de 53 places, que està situat just al davant de l'Institut Joaquim Bau. El nou estacionament ha de permetre millorar els problemes per aparcar en aquell àmbit, especialment a partir de l'inici de les obres de construcció del complex d'aigües i l'aparcament soterrat de la plaça Joaquim Bau. El pàrquing ha tingut un cost zero per a l'Ajuntament, ja que s'ha fet per la via de la col·laboració públic-privada amb els propietaris del solar i els del centre comercial Mercadona, situat just al costat. L'alcalde, Ferran Bel, i la tinent d'alcalde de Serveis al Territori, Meritxell Roigé, han presentat aquest matí les noves instal·lacions.
L'alcalde ha explicat que l'acord amb les altres parts s'ha fet per una durada de 5 anys, que supera amb escreix el termini d'execució de l'aparcament soterrat de la pl. Joaquim Bau. Bel ha recordat que aquest projecte estava inclòs dins del Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2011/2015 presentat recentment.
L'aparcament ocupa una superfície de 1.203 m2 i compta amb 53 places per a turismes. Els accessos es fan per l'avinguda de l'Estadi, just enfront de l'Institut Joaquim Bau.
Aquest aparcament complementa el que l'Ajuntament també va posar en marxa ara fa un any a la zona de Ferreries Nord, també gratuït i amb un centenar de places, i el que es va habilitar anteriorment a la zona del Temple. L'alcalde ha avançat que en els propers mesos se n'habilitarà un altre de les mateixes característiques al solar que van ocupar transitòriament els Mossos d'Esquadra i que ara esdevindrà, també temporalment, la seu del Jutjat Social.

Nou aparcament gratuït a Ferreries
Imatges: Ajuntament de Tortosa

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks