Periodisme Juvenil

Chacón diu que Girona s'ha de sentir orgullosa per no tenir a la dreta a la ciutat; CiU demana el vot dels indecissos; el PP diu que no s'ha de votar al PSOE ni a CiU; Bosch carrega contra CiU i PSC; ICV vol agrupar el vot d'esquerra

diumenge, 13 de novembre del 2011

PSOE
En l'acte central del PSC a Girona, Carme Chacón, acompanyada pel cap de llista, Àlex Sáez, ha insistit que l'arribada o no de Rajoy a La Moncloa pot dependre dels vots catalans i, per això, posava la demarcació de Girona com a model. "Quant orgullosa ha estat Girona de no tenir la dreta anticatalana representada en aquesta ciutat, i que orgullosos hem estat la resta dels gironins", ha dit Chacón.

CiU
Duran s'ha adreçat als socialistes desencantats: "els hi demano també a tanta gent que se sent tan desencisada del partit socialista que ens prestin el seu vot".
Un Roca en plena forma ha demanat votar Duran per ajudar Mas: "No li poden fer la mala jugada al president Mas de votar-lo a Catalunya i no deixar-lo acompanyat a Madrid... això no és jugar net".

PP
A Canovelles, i sense Jorge Fernández, que continua amb laringitis i el metge li ha prescrit que no parli durant dos dies, Jorge Moragas i Alícia Sánchez-Camacho han dit que votar PSC o CiU no serveix per sortir de la crisi. Més enllà de Catalunya, en l'acte més gran del PP en aquesta campanya, a Saragossa, Mariano Rajoy ha fet una defensa dels polítics davant dels tecnòcrates i ha reivindicat la sobirania popular per sobre dels mercats

ERC
A Arenys de Mar, a tocar d'on va començar tot el procés de consultes per la independència, el candidat de la coalició liderada per Esquerra, Alfred Bosch, ha carregat contra els caps de llista de CiU i PSC i s'ha preguntat per "l'obsessió de Duran i Lleida amb el PP". Al matí, des de la plaça del Rei de Barcelona, la formació ha escenificat el despertar del país.

ICV
Arribada en bloc de dirigents i candidats d'Iniciativa-Esquerra Unida a l'acte central de campanya de la coalició que ha omplert les Cotxeres de Sants de Barcelona. L'acte ha començat a ritme de blues, el blues de la inflació cantat per Big Mama. El candidat Joan Coscubiela ha fet una crida a agrupar el vot d'esquerra.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks