Periodisme Juvenil

Inauguració oficial del Decathlon Tortosa

dijous, 17 de novembre del 2011

Avui l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha assistit a la inauguració del nou Decathlon Tortosa, que s’obre al públic a partir de demà.

La botiga que s’ha inaugurat de 2.000 m2 a Tortosa que implica la creació de 70 nous llocs de treball. Amb l'arribada d'aquest nou equipament comercial, que es suma a la instal·lació  de franquícies importants com McDonald's i Mercadona, culmina quatre anys de treballs entre l'Ajuntament de Tortosa i Decathlon.

L'alcalde ha volgut destacar la importància de la implantació de Decathlon a Tortosa en clau laboral i econòmica: " en uns moments tan complicats com els actuals, participar avui en aquest acte d'obertura és una gran satisfacció". Bel ha agraït l'aposta de Decathlon per la ciutat i ha recordat que tot el procés per a la seva implantació no ha estat fàcil. "L'important és que avui podem inagurar una botiga que beneficia a tothom."

La botiga de Tortosa és la primera que Decathlon obre a les Terres de l'Ebre, la quarta de les comarques de Tarragona, la vintena de Catalunya i la que fa 89 de tot l'Estat espanyol. A Catalunya tenen 3.000 treballadors. La planta compta amb vora 2.100 m2 d'exposició i 224 places d'aparcament. Els clients trobaran material corresponent a més de 65 esports diferents, així com taller de reparació propi.
Nou Decathlon Tortosa a la seva inauguració

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks