Periodisme Juvenil

Rubalcaba no dimitirà; Duran es compromet davant d'empresaris; El PP prohibirà el Burca al carrer; independentistes donen suport a Bosch; i Coscubiela vol convençer als indecisos

dissabte, 12 de novembre del 2011

PSOE

El candidat socialista s'ha sotmès a una sessió de Twitter via vídeo amb respostes de 9 segons, on ha anunciat noves mesures contra el frau fiscal si governa: "Elevaré els anys de prescripció dels delictes fiscals, de 5 a 10 anys. I prohibiré el pagament en efectiu de les factures per sobre de 3.000 euros".
Rubalcaba assegura que el PSOE està remuntant i diu que no plegarà la nit electoral si les coses no van bé: "Sóc candidat, no secretari general del PSOE. Difícilment puc dimitir, perquè Almunia ha dimitit de secretari general, però en fi, aquella nit no me n'aniré." Aquest vespre, el candidat vista Astúries, amb un acte a Gijón
CiU
Duran s'ha compromès davant dels empresaris turístics a treballar per a la rebaixa de l'IVA en aquest sector. Els principals representants del turisme català esperaven la trobada amb el candidat de CiU per entregar-li la seva carta als Reis. Diuen que els ajudaria la creació d'una secretaria d'Estat per al turisme, una reforma laboral que aportés més flexibilitat i, durant dos anys, un IVA reduït al 4%.

PP

A Girona, Alícia Sánchez-Camacho ha dit que amb el PP els immigrants hauran de venir amb permís de treball i seguir els costums d'aquí. "Aquest model d'immigració que defensa el PP de Girona, de Catalunya i d'Espanya". Camacho està segura que Enric Millo aconseguirà l'acta de diputat que ella no va obtenir fa quatre anys, quan va ser cap de llista per Girona.

ERC

Alfred Bosch ha rebut el suport de la plataforma Catalunya Sí, formada per personalitats que aposten obertament per la independència de Catalunya. Lluís Llach ha dit: "Hem de deixar llimar moltes diferències i posar-nos a caminar tots junts cap al camí de la independència." I Gerard Quintana: "Cada cop hi ha més gent que pren l'opció de la independència i és fonamental que estiguem junts i sense complexos." Alfred Bosch creu que cal "intentar que aquell 'sí' de la societat civil, el puguem transportar als hemicicles i als parlaments." Bosch aposta per continuar amb l'esperit de les consultes sobiranistes.

ICV

En l'equador de la campanya, Coscubiela ha dit sentir-se força satisfet perquè ha aconseguit el primer objectiu: situar en el debat els problemes de la gent que alguns no volien debatre. Per al segon objectiu, encara falta.

El candidat d'Iniciativa ha anunciat que dedicarà "les dues-centes hores que encara ens queden per treballar un minut a minut per aconseguir que tots aquests indecisos es converteixin en gent que parli, que no calli, i que ho faci donant suport a una alternativa a les polítiques de retallades i d'ajustos"

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks