Periodisme Juvenil

L'Ajuntament de Tortosa i el Club de Rem presenten la nova base nàutica fluvial

divendres, 25 de novembre del 2011

L'Ajuntament de Tortosa i el Club de Rem han presentat aquest matí la nova base nàutica fluvial, un equipament que ha de permetre fer encara més competitiva l'entitat i consolidar la ciutat com a referent en aquesta disciplina esportiva. Més de 120 remers, amb un planter molt important que creix cada any, utilitzaran les noves instal·lacions que gestionarà el Club de Rem. La base s'ha ubicat en uns terrenys propietat de l'entitat situats entre Tortosa i Campredó, a tocar del riu Ebre, on els remers disposen d'unes condicions excepcionals per als entrenaments i també per a la competició, amb una recta de 2.200 metres d'aigües encalmades apta per a curses olímpiques. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el president del Club de Rem Tortosa, José María Chavarría, i el president de l'EMD de Campredó, Joan Sanahuja, han fet una visita a les noves instal·lacions, que el proper diumenge es presentaran en societat coincidint amb la Diada del Remer, que el club organitza cada any a l'inici de temporada.
La base nàutica consisteix en dos hangars d'una superfície de 315 m2 amb capacitat per a emmagatzemar fins a 50 embarcacions. L'edifici, que compta amb tots els equipaments necessaris per a la pràctica del rem, està connectat al riu amb un pantalà basculant. L'obra ha tingut un cost de 196.367 euros. El projecte ha estat finançat per l'Ajuntament i l'obra pels fons FEOSL. L'autor del projecte és l'arquitecte Joan Martínez la construcció l'ha fet l'empresa Güeche.
L'alcalde ha dit que aquest és un nou exemple de col·laboració públic-privat, ha qualificat el projecte esportiu del Club de Rem de molt ambiciós i ha assenyalat que la proximitat del riu és un valor afegit molt important. De la seva banda, el president de l'entitat ha reconegut que les noves instal·lacions eren molt necessàries per la manca d'espai de l'edifici actual. Chavarria ha explicat que la parcel·la on s'ubica la nova base té una superfície de 8.500 m2, que l'entitat va adquirir en vistes a una futura ampliació.
El proper diumenge, a partir de les 11.30 hores, el Club de Rem farà la tradicional Diada del Remer, que aprofitarà per presentar les noves instal·lacions en el marc de la presentació de la nova temporada.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks