Periodisme Juvenil

Denegen una concentració d'estudiants a Tortosa

dijous, 17 de novembre del 2011

Avui dia 17/11/2011 els alumnes de Tortosa i Roquetes havien organitzat una concentració, enfront dels Serveis Territorials. Però ahir al migdia des de la Policia Local, se’ls va aconsellar que no la féssim perquè es podrien arriscar a una multa per part dels Mossos d’Esquadra.
Tot això va començar aquest dilluns, quan estudiants de Tortosa i Roquetes volien fer una concentració per a la vaga del 17N. Un dels organitzadors de la concentració, es va dirigir cap a l’Ajuntament de Tortosa per fer una instància. Allà una treballadora va registrar l’instancia i en preguntar-li si la tindríem per aquest dijous, va dir que tenien que parlar amb la Policia Local. Es van dirigir a ells el mateix dia, i ahir dimecres, desprès de que els agents policials parlessin amb els caps, se’ls va dir que tenien que fer la instància als Serveis Territorials, i als Mossos d’Esquadra en 10 dies abans. La mateixa Policia Local, va aconsellar que no tiressin avant la concentració, perquè des dels propis Mossos d’Esquadra podrien posar una multa que aniria a càrrec dels organitzadors.
Van tenir que desconvocar la vaga, en menys de 24h via Facebook i retirant tots els cartells. Tot i això avui s’ha assistit igual per atendre als mitjans de comunicació i avisar als que no havien consultat les dues vies de desconvocaria que es retiressin del lloc. Amb això una vintena de persones, ha volgut resistir allí, inclús explicant les nostres alertes.
Des de l’organització s’ha dit "que des de l’Ajuntament no se’ns havia informat del procés que es tenia que seguir, amb una de dos opcions, perquè en realitat no ho sabien, o perquè volien deslliurar-se de nosaltres i evitar concentracions en temps d’eleccions i a pocs dies del 20N". I que "teníem previstes unes dos cents persones que assistirien, i se les ha tingut que desconvocar d’última hora, tot i això la gent no sabia que s’havia retirat la concentració, com tampoc entenien els motius, tan injustos". Com han anunciat també noves mobilitzacions a parit del gener del 2012.
S’ha llegit igualment el manifest, i s’ha entregat als Serveis Territorials, de forma correcta.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks