Periodisme Juvenil

Renfe possarà Wi-Fi als seus trens

dimecres, 2 de novembre del 2011

Renfe ha explicat que els passatgers tindran connexió Wi-Fi, inclosos els de Rodalies. Per fer-ho, la companyia haurà d'implantar-ho en els seus més de 1.200 trens, per a la qual cosa ha apuntat que el finançament és l'element clau per determinar quan serà una realitat.

La connexió Wi-Fi és un servei molt demanat tant per als usuaris de trens de llarg recorregut com per als usuaris de Rodalies de Renfe. Després que en la fase experimental la companyia ha aconseguit bons resultats, en els pròxims mesos començaran les proves pilots amb viatgers reals, segons ha dit el director de Tecnologies i Sistema de Renfe, Lucas Calzado Arija.
Renfe pretén començar a preinstal·lar aquesta xarxa de comunicacions sense fils en aquells trens que passin la revisió.
A més, aquest tipus de prestació gratuïta aspira a oferir altres utilitats a més de la connexió a internet, per la qual cosa s'està estudiant què permet el marc legal existent que regula l'ús d'aquests serveis.
Segons el director de Tecnologies de Renfe, cal tenir en compte que molts usuaris ja disposen d'un pla de dades per als seus dispositius mòbils, cosa que hauria de facilitar una entesa amb la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT) que supervisa aquestes qüestions.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks