Periodisme Juvenil

La dada curiosa: El PSC de Tortosa demana dues dimissions en un any de diferència

diumenge, 1 de desembre del 2013

TORTOSA.- El PSC de Tortosa va demanar la dimissió de Ferran Bel el passat 12 de novembre de 2013 pels ensorraments de les tres cases de Santa Clara . Asseguraven que l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, havia fet les coses malament i que per tant havia de dimitir immediatament. L'alcalde, però, va voler contestar. Bel assegurava que els socialistes volien treure rèdit polític de les desgràcies i deia que no havia trucat a ningú per preocupar-se. 
Curiosament, un any abans, el novembre de 2012, les mateixes cartes: els socialistes tortosins demanaven una dimissió, aquesta vegada de Felip Puig, i Ferran Bel deia que volien treure rèdit polític. Aquest cop, el PSC demanava la dimissió del conseller per la "pèssima gestió" davant la persona morta en els episodis del corrent d'aigua de les intenses pluges de 2012. Bel al·legava, també, que els socialistes no havien trucat a ningú per interessar-se per la qüestió, però el PSC sí que ho havia fet. Ferran Bel deia que ells socialistes utilitzaven la "falsedat i la mentira". 
Aquesta dada curiosa l'hem trobat fent anàlisi d'estadístiques del nostre blog. Dos novembres, dos anys diferents, dos demandes de dimissió i dos vegades la mateixa resposta de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks