Periodisme Juvenil

Ametlats

diumenge, 15 de desembre del 2013

Ingredients:

- 4 clares d'ou 

- 250 g sucre
- 400g ametlles mòltes
- 1 *cuch de cafè de *ralladura llimona o llima
- 50 g ametlles crues senceres sense pell





PREPARACIÓ 
Abocar les clares en un bol i muntar-les a punt de neu amb l'ajuda d'unes varetes elèctriques. Quan estiguin ben muntades, afegir el sucre a poc a poc sense deixar de batre.
Incorporar l'ametlla i la *ralladura de llimona i remoure amb una espàtula formant moviments envolupants d'a baix a a dalt perquè no es baixin les clares.


Introduir la massa en una pispa pastissera i formar boles, sobre una placa de forn coberta amb amb paper *sulfurizado. 

Aixafar-les una mica i col·locar una ametlla sobre cada bola.
Coure les pastes en el forn, *precalentado a 170º, durant uns 12-15 minuts fins que es daurin. Retirar del forn i deixar refredar sobre una reixeta.



Nota: Si no es disposa de màniga pastissera, es poden fer les boles amb una cullera.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks