- 4
clares d'ou
- 250 g
sucre
- 400g
ametlles mòltes
- 1 *cuch
de cafè de *ralladura llimona o llima
- 50 g
ametlles crues senceres sense pell
PREPARACIÓ
Incorporar
l'ametlla i la *ralladura de llimona i remoure amb una espàtula formant
moviments envolupants d'a baix a a dalt perquè no es baixin les clares.
Introduir
la massa en una pispa pastissera i formar boles, sobre una placa de forn
coberta amb amb paper *sulfurizado.
Aixafar-les
una mica i col·locar una ametlla sobre cada bola.
Coure les
pastes en el forn, *precalentado a 170º, durant uns 12-15 minuts fins que es
daurin. Retirar del forn i deixar refredar sobre una reixeta.
Nota: Si
no es disposa de màniga pastissera, es poden fer les boles amb una cullera.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada