Periodisme Juvenil

La Via Verda de la Terra Alta, premiada en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

dimecres, 4 de desembre del 2013

TERRA ALTA.- L'Associació Discapacitat Visual de Catalunya B1+B2+ B3 premia la Via Verda de la Terra Alta, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat Es tracta del Premi Joan Martín sobre accessibilitat en rutes de senderisme, dins de la convocatòria de premis que atorga aquesta entitat. L'acte de lliurament del premi ha tingut lloc avui al Centre Cívic Urgell, a Barcelona. 


El guardó vol reconèixer l'esforç realitzat pel Consell Comarcal de la Terra Alta, que gestiona la Via Verda, per haver habilitat i mantingut un tram adaptat per a les persones amb discapacitat entre les estacions de Bot i Prat de Comte. 


Des de la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols s'ha felicitat els responsables de  les vies verdes de la Terra Alta i de la Serra (Cadis‐Sevilla), que  ha estat guardonada amb el "Premi andalús a les bones pràctiques en atenció a les persones amb discapacitat 2013",  pels esforços que fan ambdós institucions en matèria d'accessibilitat i inclusió social dels usuaris amb discapacitat. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks