Periodisme Juvenil

La Policia Local i els Mossos comencen la campanya informativa sobre seguretat entre els comerços a Mollerussa

diumenge, 15 de desembre del 2013

MOLLERUSSA (LLEIDA).- La Policia Local, juntament amb els Mossos d’Esquadra, han començat aquesta setmana la campanya informativa entre els comerços de la ciutat sobre mesures de seguretat a aplicar per prevenir robatoris durant la campanya comercial de Nadal. L’operatiu, que s’allargarà fins el dia 13 de gener fent incidència també en el període de rebaixes, pretén augmentar la sensació de seguretat tant de comerciants com d’industrials així com del públic en general.

Un cop feta aquesta primera fase informativa porta a porta de cada comerç, la campanya seguirà amb la intensificació de les patrulles a peu per la zona comercial de la ciutat. Aquesta actuació forma part d’una campanya de protecció d’àmbit català (Operació Grèvol) adreçada a comerços, zones industrials i segones residències a la qual també s’afegeix Mollerussa en l’apartat referit al sector comercial, especialment donat, el pes que té aquesta activitat econòmica a la ciutat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks