Periodisme Juvenil

Tortosa per la Marató de TV3

dilluns, 16 de desembre del 2013

Imatge cedida per la URV Terres de l'Ebre
TORTOSA.- Un cop més, la capital del Baix Ebre, Tortosa, i tot un país sencer, Catalunya, han demostrat ser solidaris amb les causes que cada any proposa la Marató de TV3. En l'edició de 2013 el lema "la solidaritat no degenera"  s'han recollit uns 9,5 milions d'euros per les malalties neurodegeneratives. 

La caminada solidària organitzada pel Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili d'aquest diumenge al matí, ha recollit 3.900 euros. Desenes de persones es van mobilitzar des del Pavelló Firal de Remolins fins a l'antic pont del tren. Tot això acompanyats per les colles Lo Golafre, L'Aguilot i la Colla Jove, com també l'actuació final de "Lo carrilet" a càrrec de la Tuna Folk. 

Per la tarda, un centenar de persones, també es van unir a l'encesa de torxes organitzada per l'Associació Va Per Tu Vidal que també van destinar els beneficis a la Marató de TV3.

Imatge de J Garcia Jul, extreta del Facebook de l'Assocació 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks