Periodisme Juvenil

Mollerussa obre el dia 6 la Campanya de Nadal amb una ludoteca i dos dies de Mercat de Santa Llúcia

dimarts, 3 de desembre del 2013

MOLLERUSSA.- Mollerussa donarà el proper dia 6 de desembre el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal que enguany presenta com a novetats més destacades un espai de tallers infantils per la mainada d’entre 5 i 10 anys al Centre Cultural per tal de facilitar als adults les compres nadalenques i el fet que el 17è Mercat de Santa Llúcia durarà dos dies enlloc de només un, com era habitual. Així ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, i el delegat a Mollerussa de la Cambra de Comerç, Josep Anton Gaya.

Pel que fa a la 17a edició del Mercat de Santa Llúcia, el representant de la Cambra de Comerç ha explicat que tindrà una durada de dos dies a petició dels mateixos expositors. En total, la plaça de l’Ajuntament acollirà 24 carpes corresponents a una vintena d’establiments dedicats, bàsicament, a l’ornamentació i els regals encarats al Nadal. L’horari serà des de les 10 del matí fins a dos quarts de 9 del vespre de forma ininterrompuda. Gaya també ha explicat que després del mercat es passarà una enquesta als expositors per valorar la conveniència de mantenir aquest mateix format en properes edicions. L’espai s’ubicarà al Centre Cultural i estarà obert de les 11 a dos quarts d’1 al matí i de les 5 a les 8 a la tarda, tret dels dies 8, 15 i 20 que només serà en horari de matí. Les famílies interessades hauran de pagar una fiança de 5 euros per al servei, uns diners que els seran retornats quan recullin els seus infants si presenten un tiquet de compra en algun establiment de Mollerussa Comercial per aquest import o un import superior, segons ha indicat Català.
Pel que fa a la resta d’activitats programades, el dia 15 de desembre a partir de les 5 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament tindrà lloc la recollida de cartes per als Reis Mags a càrrec del patge reial, amb el qual els infants es podran fer una foto de record gratuïta. A la mateixa hora, es farà també un berenar solidari a benefici de La Marató de TV3 en el que col·laboraran diferents entitats de la ciutat.  També es repetirà el Caga Tió a la plaça Major que l’any passat va tenir molt bona acceptació. Serà diumenge 22 a partir de les 5 de la tarda, una activitat per a la qual es comptarà amb la col·laboració del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olarán, l’Arreu i l’Albada.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks