Periodisme Juvenil

Cerva prepara la fira de Nadal

dimarts, 3 de desembre del 2013

CERVERA.- La Paeria de Cervera prepara una nova edició de la Fira de Nadal, que tindrà lloc al carrer i la plaça Major el diumenge 8 de desembre, amb la participació de trenta estands, on es podran trobar els productes típics d’aquestes festes. Els dies 6, 7 i 8 de desembre també s’organitzen activitats paral·leles que complementen el certamen.

D’entre les activitats cal destacar una nova edició del Pessebre en viu, representacions d’onze escenes com la fusteria, el naixement, l’Anunciació, el mercat, els ceramistes... a les entrades de cases del carrer Major. Les representacions van a càrrec de persones voluntàries de l’Associació d’usuaris del Casal de la Gent Gran, el Centre Ocupacional l’Espígol, Grepp Teatre i veïns del carrer Major. Es podrà veure el dissabte i el diumenge, de 17.30 a 18.30 hores.

Hi haurà també visites turístiques guiades a la Universitat i a l’església de Santa Maria, una visita teatralitzada a la Universitat i, com a novetat, la visita “Passat i present del comerç del carrer Major”. Serà un recorregut històric sobre el comerç del carrer Major, amb el guia Armand Forcat, i amb representacions de com eren antigament alguns dels comerços, a càrrec de Grepp Teatre. La visita serà divendres 6, a les 18.30 hores, amb inici a la plaça Santa Anna.

Divendres 6 es presentarà una nova edició del Concurs de pessebres a les llars de Cervera i també el pessebre retallable fet per Laura Villarroya i Xavier Gasull. La presentació serà a les 20 hores, a l’església de Sant Joan.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks