Periodisme Juvenil

L’Ajuntament de Mollerussa organitza la 24a edició de l’Aventura de Nadal amb una vintena d’activitats diferents

dimarts, 17 de desembre de 2013

MOLLERUSSA.- L’Ajuntament de Mollerussa organitzarà novament l’Aventura de Nadal gràcies a la implicació de les diferents entitats esportives i culturals de la ciutat lleidatana, que tornaran a col·laborar en l’organització de la que serà la 24a edició d’aquest parc d’activitats pensat per a infants i joves fins a 15 anys. 

Imatge cedida pel consistori de Mollerussa
Una empresa privada serà l'encarregada del muntatge de la zona de les atraccions mecàniques del parc a canvi de la recaptació de l’entrada, una fórmula que es ve repetint des de fa dos anys, segons ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, juntament amb la regidora de Joventut, Imma Casanella. Amb tot, l’Aventura de Nadal comptarà amb més d’ una vintena d’activitats diferents entre les esportives, les culturals i les atraccions mecàniques que formaran part del parc, que enguany com a novetat es vestirà de Nadal amb una decoració al·legòrica.


A partir del 26 de desembre i fins el 4 de gener obrirà portes l’Aventura de Nadal que s’organitzarà en tres zones que es distribuiran per tot el Pavelló Firal de Mollerussa. Pel que fa a les atraccions mecàniques, s’oferiran una desena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres, segons ha dit Imma Casanella. També es diferenciaran espais per a les diferents ofertes procedents de les entitats. Així hi haurà un espai on s’ubicaran Ragnarok, Ràdio Ponent i la zona destinada a fer manualitats. Un altre espai s’utilitzarà de forma alternativa per altres entitats com el Club de Tennis Taula, el Club d’Hoquei Patins, el Club de Futbol Joventut, el Club de Bàsquet i el Club de Tennis. La darrera zona s’ubicarà a la zona del bar des d’on oferiran activitats en diferents dies l’AEG Cal Met, que portarà jocs populars, i el Teatre de Butxaca i Acudam, amb l’Ester Temprado i el Pep Perelló, que explicaran contes.


L’Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de 4 a dos quarts de 9, excepte el dia 1 de gener que obrirà a les 5 de la tarda. L’entrada costarà 4 euros per nen ja que els acompanyants no paguen, uns preus que no han variat en els darrers dos anys. Per als integrants de les famílies nombroses i les famílies monoparentals s’ha previst, tal i com ja es va fer l’any passat, un descompte d’un euro per nen presentant el carnet. També i com a novetat es faran descomptes de dos euros per a grups especials i escoles, segons ha afegit Casanella.
Imatge extreta de Google

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks