Periodisme Juvenil

Concentració de la plantilla de l’Institut Pere Mata de Reus

dilluns, 16 de desembre del 2013

REUS.- Els treballadors i treballadores de l'Institut Pere mata de Reus realitzaran una concentració davant de les instal·lacions del centre sanitari, el proper dimarts 17 de desembre, amb motiu de la reunió que celebraran els representants dels treballadors i la Direcció per manifestar el seu desacord amb les intencions de l'empresa de rebaixar de nou les seves condicions laborals.

Fa diverses setmanes que la Direcció de l'Institut Pere Mata va posar damunt de la taula un pla per retallar els salaris, les condicions de treball i els drets a les 600 persones que conformen la seva plantilla. Aquest pla pretén, a dia d'avui, una reducció salarial del 2% i la supressió de complements, eliminació de dies d'assumptes propis i l'increment de la jornada laboral, sent continuació del que ja van sofrir els seus treballadors i treballadores en el període 2011 a 2013 i que ha suposat una pèrdua de poder adquisitiu entorn del 20%.

Els sindicats presents al Comitè d'empresa (CCOO, UGT, CATAC i SATSE) van realitzar assemblees informatives el passat 11 de desembre, on es va decidir la concentració davant de les instal·lacions de l'empresa en suport als seus representants sindicals, i van manifestar el seu rebuig a les intencions de l'empresa.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks