Periodisme Juvenil

Pastís Sacher

diumenge, 8 de desembre del 2013

Ingredients : 
Pa de pessic

150g xocolata negra
120 g farina rebosteria
150 g sucre blanc
100 g mantega
4 o 5 ous ( depèn de la mida )
1/2 sobre llevat

cobertura :

150g xocolata fondant negre
100 ml de nata per muntar
50g mantega

PREPARACIÓ:


Fondre la mantega amb la xocolata al microones i deixar temperar .

Batre els rovells amb la meitat del sucre , afegim la xocolata i la mantega i seguim batent .

Tamisar la farina i el llevat i afegir a la barreja , seguir batent .

Muntem les clares a punt de neu i incorporar la resta del sucre , barrejar amb moviments envoltants a la barreja anterior .

Abocar la barreja a un motlle prèviament untat amb mantega i farina .

Enfornar durant 20 minuts a 180 º , baixar la temperatura del forn a 160 º i seguir forn 25 minuts més .

Treure del forn i deixar refredar .

Desmotllem i tallem per la meitat el pa de pessic .

Fer un almívar amb 100g de sucre , 1 got d'aigua i rom al gust . Emborratxar el pa de pessic per les dues parts

Tamisar o passar per la batedora la melmelada d'albercoc , maduixa o taronja , incorporar una part del pa de pessic .

Escalfar la nata fins que comenci a bullir , retirar del foc i afegir la xocolata a trossets i la mantega i barrejar fins que la xocolata es desfaci .

Col · locar el pastís en una reixeta i abocar la barreja per sobre del pa de pessic , fins que estigui cobert .

Deixar refredar a la nevera 3 o 4 hores

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks