Periodisme Juvenil

Concurs fotogràfic durant la Festa Major de Vilanova i la Geltrú

dimarts, 23 de juliol del 2013

Les fotografies es poden presentar via facebook, twitter o correu electrònic
Vilanova i la Geltrú.- Menja't Vilanova organitzarà un concurs fotogràfic durant la celebració de la Festa Major. La fotografia guanyadora serà premiada amb un sopar per a dues persones en un dels establiments de l'associació. 


Després de l'èxit del concurs fotogràfic de la Setmana del Mar 2013, els pabordes de la Festa Major 2013 i Menja't Vilanova s'han posat d'acord per organitzar aquest concurs i contribuir així a fer més gran la festa de la ciutat. 

Les persones interessades en participar en aquest concurs han de publicar les fotografies que realitzin sobre qualsevol acte de Festa Major a través de Twitter, amb el hastag #fmvng, del Facebook de Menja't Vilanova o enviar-les al correu info@menjatvilanova.com. 

Un cop finalitzada la festa, un jurat decidirà el guanyador en el termini d'una setmana. El veredicte es donarà a conèixer personalment i a través dels mitjans de comunicació. 

Les bases completes del concurs es poden consultar a http://www.menjatvilanova.com/

2 comentaris:

  1. El concurs és erroni:
    http://funkyblogmedina.blogspot.com.es/2013/07/hashtags-fmvng-menjatvilanova.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. D'acord moltes gràcies anirem rectificant durant el matí

      Elimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks