Periodisme Juvenil

Desena edició dels Grogs, a Tortosa

dimecres, 3 de juliol del 2013

TORTOSA.- Durant el mes d'octubre, la Unió Excursionista de Catalunya, amb la col·laboració de la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya) i de Tortosaesport/Ajuntament de Tortosa, organitzarà a Tortosa la desena edició de Gorgs, la tradicional trobada que agrupa els aficionats al descens de barrancs i que cada any serveix per a la divulgació d'un indret diferent del país amb possibilitats per a la pràctica d'aquesta modalitat esportiva. Per a aconseguir la nominació, la candidatura tortosina va haver de competir amb la vila de Sort, al Pirineu lleidatà. Contrariament al que es pensa a nivell popular, la pràctica del descens en barranc no és patrimoni exclusiu de les grans serralades, ja que els practicants d'aquest esport es decanten majoritàriament per les cotes al voltant dels 1.500 metres d'alçada, com és el cas dels Ports de Tortosa.

Durant els dies de la trobada, els assistents a la mateixa podran trobar de d'estands de marques especialitzades en material esportiu fins a la celebració de conferències, cursets de formació i xerrades sobre tècnica i seguretat. Tampoc hi faltarà la informació per a poder baixar els engorjats de la zona, entre d'altres activitats preparades per l'organització. A la pàgina web de la FEEC (apartat "activitats") es pot trobar informació exhaustiva al voltant de la trobada tortosina, que situarà la ciutat al mapa de les competicions d'alt nivell internacionals donada la repercussió mundial que té aquesta convocatòria.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks