Periodisme Juvenil

Greu accident a Santiago de Compostela

dijous, 25 de juliol del 2013


El tren descarrilat a Galícia.

SANTIAGO DE COMPOSTELA.- Aquest dimecres a la nit ha succeït un dels pitjors accidents ferroviaris d'Espanya. Més de 77 morts pel moment, han mort per un descarrilament d'un tren que anava amb excés de velocitat. El maquinista en unes declaracions va dir que "he descarrilat, que puc fer-hi?". El tren va descarrilar en un revolt pronunciat al que estava permès anar a 80 km/h. El tren n'anava a 190 km/h.



Xarxes socials
Les xarxes socials són les que informaven minut a minut de l'accident. Sortien els telèfons per trucar si creies ser un dels afectats, informació dels morts, com va succeir.. També va ser la plataforma on des de les Terres de l'Ebre també es va donar suport pel greu accident. Els hastags: #ÁnimoGalicia #AccidenteSantiago #TodosConGalizia #TragediaSantiago van ser i són els tuits més publicats. També ho és el hastag #Gansu. Aquest es refereix al comunicat que va donar la Moncloa en que en l'últim paràgraf parlava d'un terratrèmol de Gansu. 


































Mitjans de comunicació 
Van ser les xarxes precisament les que van carregar contra uns mitjans de comunicació que feien poc ressò de la tragèdia. Antena3 va dir que faria un especial desprès del futbol i no va ser així. Més tard de les 00h i desprès de les crítiques van fer-lo. LaSexta també va ser a partir de les 00h que va realitzar el seu especial. Cuatro, Telecinco no en feien de ressò. D'altra banda les televisions de Galícia i TV3 estaven donant informacions correctament i a peu del canó. La televisió pública espanyola RTVE dónava informacions però errònies.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks