Periodisme Juvenil

Finalitza la XVIII Festa del Renaixement amb més de 200.000 visitants

dilluns, 22 de juliol del 2013



TORTOSA.- La Festa del Renaixement de Tortosa va finalitzar els quatre dies de festa amb el tancament de portes i el castell de focs d'artifici inesperat des del Castell de la Suda. Ahir diumenge es van donar unes primeres valoracions en que lalcalde de la ciutat, Ferran Bel va destacar que s'havien superat les 200.000 persones. Els llocs de procedència més influents són l'Àrea Metropolitana de Barcelona i del país de França. Lalcalde de Tortosa també ha dit que encara queda molt per recorre i que encara ha daugmentar més en nombre de visitants, en nombre despai i en nombre despectacles. 


Daltra banda, Bel ha avançat que hi ha diversos fronts oberts sobre campanyes publicitàries de la festa i de la ciutat a Saragossa i la Comunitat Valenciana. Lalcalde també ha explicat que estan en esperant una data per promocionar la Festa a Madrid i també per a la ciutat francesa agermanada de Le Puy en Velay.   Per la seva banda, el regidor de Festes, Domingo Tomàs, ha agraït a lorganització el seu treball per aquella feina que fa que la Festa del Renaixement sigui tot un èxit. Tomàs ha assegurat que Tortosa sha vist desbordada de visitants a totes hores.

Aquest augment de visitants i aquest èxit de la XVIII Festa del Renaixement és degut a diverses actuacions que s'ha fet des de l'Ajuntament de Tortosa per promocionar-la. En primer lloc la cavalcada de Reis 2013 va vestir-se d'època. D'altra banda els dissabtes del Renaixement han servit per consolidar turisme. Per últim, la campanya televisiva que s'ha realitzat a diversos mitjans catalans han servit per consolidar el públic nacional. El vídeo dels tres actors tortosins és el principal dels motius del èxit d'aquesta edició. 

Ja ho va anunciar al pregó inaugural tant l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, com el regidor de Festes, Domingo Tomàs, que la Festa del Renaixement és una de les més consolidades d'Europa entre les festes de recreació històrica. Bel en el pregó va agrair el treball de tots aquells que han portat a la Festa fins on està actualment. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks