Periodisme Juvenil

Uns 1.500 joves participen en les activitats del programa d’oci alternatiu Altersuer

dimarts, 30 de juliol del 2013

REUS.- Més de 1.500 joves han participat en les activitats del programa Altersuer, que aquest dissabte ha tancat l’edició de 2013 amb la Mostra de Cultura Juvenil que ha tingut lloc a La Palma i en la que hi han assistit unes 300 persones.
Altersuer és un programa transversal d’oci alternatiu que presenta una variada oferta d’activitats d’oci saludable dirigit als joves per gaudir de les tardes i nits d’estiu. El programa, en el què hi participen les regidories de Cultura i Joventut, d’Esport, i el serveis municipals de Salut Pública i de Serveis Socials, planteja alhora propostes lúdiques i formatives amb l’objectiu de millorar les capacitats i els coneixements dels joves en una època d’especials dificultats.
Amb aquestes activitats, s’augmenta l’oferta d’oci saludable i creativa que hi ha per joves a la ciutat i s’ampliar el ventall de possibilitats a l’hora de prendre decisions respecte l’ocupació del temps lliure i per prevenir situacions de risc associats a tot tipus de consums.
Durant el mes de juliol organitzat tallers, com de cinema, teatre, tapes japoneses, rus, pinxos, jocs, etc; així com tallers educatius de prevenció relacionats amb la salut i activitats nocturnes.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks