Periodisme Juvenil

Recullen les seves orles els estudiants del Grau d'Educació Infantil del Campus de Terres de l'Ebre

dilluns, 1 de juliol del 2013

TORTOSA.- Un total de 45 estudiants del Grau d’Educació Infantil del Campus Terres de l’Ebre de la URV, van recollir la seua orla el passat dijous en l’acte institucional  de cloenda del curs 2012-2013 celebrat al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Aquests alumnes representen la primera promoció del Grau d’Educació Infantil sortit del campus ebrenc.
Pel que fa a l’acte de dijous, va comptar amb la presència de la sotsdirectora del Campus Terres de l’Ebre, Sara Romaguera, del degà de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV, Jordi Tous, del responsable de l’ensenyament de Mestres del Campus Terres de l’Ebre, Josep Holgado, i de la padrina de l’acte, la professora de la URV, Mònica Sales.

Com ja va fer amb els alumnes graduats de Primària, Josep Holgado, va remarcar als nous graduats d’Educació Infantil que “les portes del Campus romandran sempre obertes” perquè puguin assistir a totes les activitats formatives que s’organitzen i que l’ensenyament del grau “sempre serà receptiu a qualsevol iniciativa o proposta de col·laboració en projectes d’innovació” que els exalumnes proposin. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks