Periodisme Juvenil

El jurat de Masterchef humilia a Alberto pel "León come gamba"

divendres, 17 d’abril del 2015

CRÍTICA TV.- Humiliació i desconsideració per part del jurat de Masterchef España en la primera eliminació de la tercera edició del programa de cuina de RTVE. El "Léon come gamba" del participant Alberto mereixia l'expulsió, sí, ja que una patata crua en forma de lleó no pot estar a l'altura de la cuina professional. El que no es pot acceptar de cap de les maneres és l'actitud de Jordi i Pepe que van humiliar al pobre concursant que per la seva innocència de 18 anys va equivocar-se a l'hora de fer el plat de la prova eliminatòria. La part masculina del jurat de Masterchef amb un to prepotent van tractar Alberto com si hagués fet el plat per riures del concurs i del jurat. El sensible concursant no va poder evitar plorar desconsoladament amb l'entrevista posterior que li feia l'Eva on inclús va dir que volia deixar de cuinar. Normal, la insòlita actuació dels chefs va fer desencantar el món culinari que en un principi volia aprendre més a fons l'estudiant de medicina.  

Deixant de banda la part desagradable de la nit, "Léon come gambas" s'ha convertit en tot un fenomen televisiu i que les xarxes socials van aprofitar poques hores després per la creació de "memes" de tot tipus. Alberto si més no ha aconseguit la "fama" per la seva posada de pota i que la catapultat a ser el concursant més famós de totes les edicions de Masterchef. 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks