Periodisme Juvenil

Un any repartin informació

dimecres, 19 d’octubre del 2011

Avui el bloc Periodisme Juvenil, fa un any que reparteix informació. Aquest bloc creat el 19/10/2010 ha anat creixent i convertir-se finalment en una eina de comunicació dels joves. El nostre bloc té publicades més de 500 entrades, i més de 10.000 visites.

Entre el bloc i el nostre canal al YouTube tenim més de 50 seguidors i amics públics.
Fa poc per promocionar el nostre bloc també vam fer una presentació a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

El bloc, enguany té l'objectiu d'aconseguir més joves, i continuar com a mínim un altre any.

L'Institut de Tortosa, celebrarà l'any del bloc cap als principis de novembre, esperant a unes persones importants del bloc.

David Benito, editor del bloc, vol agrair en un dia com avui a totes les persones que visiten aquest bloc, i en especial a Josep Ramón Subirats, director de l'Institut de Tortosa, a Albert Aragonès, corrector del bloc i també al professor Toni Vañó, per l'ajuda i consells per al bloc.

La notícia més destacada de tot l'any és: Memorial Vidal Fusté Muñoz, seguida per  STOP de la presència de símbols nazis, OK llibertat d'expressió!, i la tercera més destacada és "L'Institut de Tortosa mostra la seva indignació i es manifesta".
I de les nostres pàgines, la més destacada és "L'entrevista" espai on hem fet entrevistes més duna desena d'entrevistes.
Entre els projectes més destacats d'aquest nou any del bloc estan la creació d'un apartat castellà anomenat "Periodismo" portat a terme per alumnes de 4t d'ESO de l'Institut de Tortosa, mostrant el seu treball diari de l'assignatura.; i també la tornada del Noticiari Juvenil, que està estudiant portar una nova imatge o fins i tot que siguin els propis alumnes de "Periodismo" que facin un noticiari.  

4 comentaris:

  1. felicitats per aquest gran blog de periodisme el qual fa que els joves ens posem al dia sobre el que passa al nostre voltant! segueix així amb esforç i les mateixes ganes!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies i esperem continar treballant i millorant el nostre bloc, al servei de tots vosaltres!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per citar-me als agraïments,tota la sort del món, ànim als inconformistes, crítics, políticament incorrectes, i sobretot, ànimes lliures.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tu, Toni, gràcies per vrindar-me les oportunitats que m'has donat!

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks