Periodisme Juvenil

STOP de la presència de símbols nazis, OK llibertat d'expressió!

dilluns, 25 d’abril del 2011

Els meus ulls encara presencien per aquesta ciutat Tortosina i per altres llocs, símbols nazis, tot i això, taxats per ciutadans en una firma que hi posa "anti-nazis".
És fort però cert, Tortosa, entre altres ciutats, encara té símbols nazis en contra de la immigració i de moltes altres coses.
Segurament que si féssim una vista per les xarxes socials, veuríem com encara la societat no té la capacitat d'acceptar a la gent que no és igual que altra gent. (Si tots siguéssim iguals, quin aborriment).
La societat catalana, o en definitiva la mundial té que canviar la manera de veure les coses, tots som iguals (perquè tots som persones), però tots som diferents (perquè tots tenim una manera diferent d'actuar).
Molts es queixen de llibertat d'expressió, sí, n'hi té que haver, tots tenim que opinar en aquesta societat, però sense faltar el pensament d'un altre, perquè la llibertat d'expressió (que de vegades els governs la trepitgen) acaba on comença la meva.

Aquest article, o aquesta entrada, anava dedicada potser més a tot el dels nazis, però a l'hora és un crit a la societat per al respecte.   
Símbol nazi

 
Símbol anti-nazi

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks