Periodisme Juvenil

Cinta Llorente explica la seva vivència, montant una empresa a Alemanya

dimarts, 25 d’octubre del 2011

Aquest dijous passat, a l'Institut Cristòfol Despuig,  Cinta Llorente va fer una conferencia per als alumnes de 4t i Batxillerat econòmic. 
Ella va explicar a tots els alumnes, com és muntar una empresa fora del país i va explicar com va muntar la seva a Alemanya.

Concretament, Sprach Kombinat, on donen classes de castellà, ella i un company seu, Stefan.

La tortosina va explicar, pas a pas, els detalls per muntar una empresa, i explicant com ho van fer ells, ja sigui buscant un lloc, publicitat...

Tots els alumnes van quedar molt satisfets, i van considerar de gran importància, les seves explicacions i mostrant interès en tot moment a l'explicació de les seves vivències.
Cinta Llorente, fent explicació de la seva empresa

Cinta Llorente, presentant el seu web: http://www.sprachkombinat.org/

Els alumnes en la conferencia




2 comentaris:

  1. Conferències com la de Cinta són molt positives. Avui en dia, els joves no hem de tenir temor per emigrar a l’estranger, molts avis nostre ho van fer. Països com Alemanya, França i sobretot Brasil tenen moltes opcions per trobar feina o per ser emprenedor com aquesta noia. Això sí, desprès s’ha de tornar als orígens i aplicar l’aprés per ajudar a les generacions futures ;)

    ResponElimina
  2. Doncs sí, va ser molt important la conferència per als alumnes del nostre institut

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks