Periodisme Juvenil

Enric Morera i Eliseu Climent es reuneixen per intercanviar impressions sobre l'actualitat política

divendres, 14 d’octubre de 2011El síndic del grup parlamentari Compromís en les Corts Valencianes Enric Morera, s’ha reunit avui amb el president d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Eliseu Climent, per intercanviar impressions sobre l’actualitat política valenciana i estatal, en el context de la proximitat de la convocatòria electoral del 20 de novembre.
Morera i Climent han parlat de la situació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) “Televisió sense Fronteres”, que en la propera legislatura espanyola entrarà a tràmit en el Congrés, i a la que el BLOC com a partit i la coalició Compromís han donat suport. Morera ha assegurat que si es confirma que Compromís aconsegueix un diputat a Madrid, tal com pronostiquen les enquestes, aquest treballarà per aconseguir la seua aprovació. D’altra banda, Morera ha informat Climent de les gestions que ha realitzat per demanar la retirada dels expedients administratius i les multes imposades per l’anterior Govern valencià a ACPV per les emissions de TV3 al País Valencià, i ha expressat la necessitat que les bones paraules del nou president Fabra es traduesquen en fets concrets i positius també en aquest tema.
El síndic del grup parlamentari Compromís en les Corts Valencianes i el president d’ACPV, a més, han parlat també de l’arc mediterrani i del creixent suport social i empresarial que aquest troba en la societat valenciana, i de la necessitat de continuar treballant per fer-lo realitat en col·laboració des dels àmbits polític i cívic.

Finalment, Morera i Climent han quedat en tornar a trobar-se després de les eleccions del 20 de novembre, ja que a partir d’ara l’agenda del síndic del grup parlamentari Compromís en les Corts Valencianes estarà determinada per la campanya electoral

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks