Periodisme Juvenil

"Tortosa ja no és la prioritat de Bel", segons Antoni Sabaté

dimarts, 11 d’octubre del 2011

El PSC de Tortosa ha denunciat avui les contradiccions i la demagògia de Ferran Bel que havia assegurat que mai compatibilitzaria el càrrec d'alcalde amb altres responsabilitats institucionals a les càmeres legislatives. Antoni Sabaté, ha assenyalat que “ens veiem en l'obligació de denunciar aquesta contradicció que danya la credibilitat de les institucions i fomenten la desafecció. Això no es pot oblidar, s'ha de dir perquè hem de conèixer el perfil dels nostres governants”.
Els socialistes, que han volgut deixar clar que sempre han considerat compatible ser alcalde i senador o diputat, però denucnien la contradicció de Bel que fins i tot en el seu propi bloc, en una entrada titulada “Prioritat Tortosa”, va arribar a dir: “...en reiterades ocasions he dit i la gent de Tortosa ho sap que la meva prioritat política és optar a l'alcaldia de Tortosa. Jo mateix he dit, i respecto qui pensa i actua de forma diferent, que Tortosa necessita un alcalde que la seva única prioritat política sigui la ciutat i no dispersi esforços..."


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks