Periodisme Juvenil

L'alcalde, Ferran Bel, cap al Senat

diumenge, 9 d’octubre del 2011

Imatge d'arxiu P.J.: Ferran Bel i el president Artur Mas
a l'ajuntament de Tortosa
Ferran Bel, alcalde de Tortosa, ara serà el candidat de CiU per Tarragona al Senat, en les eleccions del 20N.

S'ha decidit aquest dissabte al consell nacional de CiU. Josep Anguera, president local de Convergència a Tortosa va ser una de les primeres persones en anunciar l'elecció de Bel, a través de la xarxa social, Twiter. Anguera ha dit que "és una molt bona notícia per a les Terres de l'Ebre". Ferran Bel serà el quart alcalde en estar al senat, desprès de, Vicent Beguer, Marià Curto i Joan Sabaté.  Amb amb aquest fet, l'alcalde, tindrà un petit canvi, on fins ara sol es volia dedicar en l'alcaldia de Tortosa.

2 comentaris:

  1. petit canvi ?
    Gran canvi, sobre tot si el comparem en el que ell sempre ha dit, jurat i perjurat que només aspirava a ser Alcalde i res més que alcalde.
    La pregunta és: deixarà de ser alcalde ? Pot continuar sent alcalde, amb la mateixa cara alta que fins ara, després d'haver enganyat tothom ?

    ResponElimina
  2. Doncs segurament, o no ves a saber, Joan Sabaté, senador, es presentava a aquestes últimes eleccions, sense èxit, per cert.

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks