Periodisme Juvenil

L'Escola Municipal de Teatre duplica el nombre d'alumnes en el seu segon any de funcionament

dimecres, 26 d’octubre del 2011

L'Escola Municipal de Teatre ha incrementat d'una manera molt important el nombre d'alumnes matriculats en els vuit cursos que s'oferten per al curs 2011/2012, passant dels 50 inscrits l'any passat als més de 100 d'enguany. Els cursos de teatre musical infantil i d'adults són els que major demanda han tingut, fins al punt que s'ha hagut d'obrir un segon grup en el cas dels infants i s'estudia fer el mateix en els adults. L'Escola ofereix també cursos d'interpretació per a adults, teatre juvenil, teatre musical juvenil, teatre infantil, iniciació teatral i tècnica vocal. Els alumnes provenen de Tortosa, d'arreu de les Terres de l'Ebre i també d'altres municipis de fora del territori.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor de Cultura, Joaquim del Pino, han fet una valoració molt positiva d'unes dades que "constaten l'encert d'una aposta sostenible econòmicament, un aspecte a tenir molt en compte en la situació actual".

Finalitzat el primer any de l'Escola, els alumnes del curs de Commedia dell'arte van estrenar el seu primer espectacle, "La visita de Massimiliano Monteminori", en el marc de l'última edició de la Festa del Renaixement.

Més enllà del programa de cursos establert per al calendari 2011/2012, a partir del mes de gener s'ofertaran nous cursos monogràfics.

Imatge: Ajuntament de Tortosa

2 comentaris:

  1. Molt bona notícia. Sempre hem va agradar el teatre, però mai vaig tenir el valor per apuntar-me a una escola. Tenint una escola important com la de Tortosa, animo a tothom a participar i en lloc d’anar cada fi de setmana al cinema, el teatre és una opció molt entretinguda i d’un alt valor cultural.

    ResponElimina
  2. M'encanta el teatre a mi també, penso que Tortosa ha pres una gran iniciativa al crar aquesta escola del teatre, perquè pot obrir moltes portes a les persones

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks