Periodisme Juvenil

Més de 700 tortosins clamen en contra de la decisió del Constitucional

dimecres, 1 d’octubre del 2014

TORTOSA.- Més de 700 persones s'han manifestat aquest dimarts a l'Ajuntament de Tortosa per rebutjar la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre la convocatòria de consulta del 9N i tota la publicitat institucional en relació d'aquesta. 

La plaça ha cridat "independència" i "podem votar" i ha desafiat al Constitucional començant la campanya electoral pel SÍ/SÍ de forma simbòlica. A partir d'aquesta data ha començat a Catalunya una campanya "porta per porta" per explicar els beneficis de la independència i escoltar que pensa la població. Per això és necessari un mínim de 100.000 voluntaris que l'Assemblea Nacional Catalana busca a través de la seva pàgina web. 

La concentració de Tortosa que ha estat organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana i també per Òmnium Cultural ha comptat amb la lectura del manifest de la mà del periodista ebrenc, Josep Bayerri. 

LES DADES DE LA CONCENTRACIÓ
Data: 30 d'octubre de 2014
Hora: 19h
Lloc: Plaça Espanya, Tortosa
Nombre de manifestants: Més de 700 
Organitzadors: Assemblea Nacional Catalana i Òmnim Cultural





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks