Periodisme Juvenil

Ràdio Tortosa presenta la nova temporada apostant per la qualitat i la diversitat

dimecres, 8 d’octubre del 2014

TORTOSA. L'emissora local, Ràdio Tortosa, ha començat una nova temporada radiofònica que va ser presentada aquest dimarts al Museu de Tortosa. La directora de l'emissora, Núria Mora, va mostrar-se satisfeta per l'aposta per la diversitat i qualitat dels programes que són possibles gràcies a molts col·laboradors. 

Una nova temporada que destaca pel seu gran contingut informatiu amb emissions des de la Xarxa i les noticies elaborades per la mateixa ràdio. A més, segueixen en peu molts dels programes d'èxit de l'anterior temporada. Un any més podrem gaudir de "La Veu de l'Experiència" al 103.3 de la freqüència modulada. "La Migdiada d'Orió" del professor de Llengua i Literatura Castellanes de l'Institut Cristòfol Despuig de Tortosa, Toni Vañó, i la periodista Marina Pallás, també estrena segona temporada. Un programa que assegura tenir la combinació perfecta entre literatura i música. David Benito, administrador de Periodisme Juvenil, és el tècnic de so de "La Migdiada d'Orió". Per a la resta de programació, el "polifacètic" Xavi Falcó n'és el professional dels controls i fa que la ràdio soni  d'allò més bé. Falcó també té dos programes propis. "El Cementeri d'animals" també a la graella des de l'any passat i "@TortosaJukeBox", un nou programa de música on pots trucar i dedicar la teva cançó preferida. 

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor, Domingo Tomàs, han coincidit en felicitar i agrair la col·laboració dels tortosins que acaben conformant una graella variada i de qualitat. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks