Periodisme Juvenil

Jesús reclama votar al seu poble

dijous, 30 d’octubre del 2014

ESPECIAL CONSULTA/JESÚS (TORTOSA).- Jesús per la Independència ha fet públic un comunicat on fa palesa el seu malestar ja que el proper 9N no es podrà votar a l'EMD de Jesús. En les seves explicacions argumenten que malgrat tenir totes les facilitats per part de l'alcalde i dels regidors, la Generalitat s'ha negat a concedir un espai per a que els veïns i veïnes puguin votar al seu poble i no haver-se de desplaçar. Les explicacions no han satisfet als de l'Assemblea de Jesús. Segons argumenta la Generalitat, "és tècnicament impossible poder disposar d'un centre de participació". Els membres de Jesús per la Independència asseguren que aquest fet afectarà a la participació del poble el proper 9N. 

Tot i això, han assegurat que faran tot el possible per aconseguir que jesusencs i jesusenques tinguin totes les facilitats per poder anar a votar al procés participatiu. El comunicat acaba amb un "malgrat tot, VOTAREM!!!".

Feu click a la imatge per veure el comunicat

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks