Periodisme Juvenil

Hortènsia Grau assegura que els pressupostos de l'Estat maltracten les Terres de l'Ebre

dijous, 2 d’octubre del 2014

TERRES DE L'EBRE.- La diputada d'ICV al Parlament, Hortènsia Grau, ha criticat durament els pressupostos de l'Estat dictats pel Govern del Parit Popular. Grau diu que els pressupostos maltracten les Terres de l'Ebre i que l’únic aspecte positiu del projecte consisteix en el manteniment de la partida destinada a la descontaminació del pantà de Flix, “i això encara perquè respon a un acord que van negociar, en el seu dia, el conseller de Medi Ambient Salvador Milà i la ministra Cristina Narbona".

La ecosocialista ha explicat que el 70% de la inversió prevista al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre està destinada al transport d'alta velocitat. S'ha mostrat preocupada ja que, segons ha dit, “es deixen de banda les necessitats de transport de la majoria de la població. S’oblida la renovació de les estacions, algunes de les quals, com la de Tarragona, estan en un estat deplorable".

Per últim, Grau ha assegurat que “no són uns pressupostos que ens ajudin a sortir de la crisi”. La d'ICV diu que aquests comptes ni serveixen per al creixement econòmic ni per a la creació d'ocupació perquè no estan al servei de les persones, sinó al dels interessos electorals del Partit Popular. 
Imatge d'arxiu: Grau i Herrera en una visita a Tortosa l'any 2012

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks